Ota Jeshua kivikuormani sielustani. Annan Sinulle sen. Olin J. Finnilää kuulemassa. Myös torstaina olin. Menin eteen rukoiltavaksi, sillä kehoni ikään kuin tuli täyteen perhosia, jotain sisäistä värinää, että oli mentävä. Finnilä laski käden otsalle ja otti toisen käteni käteensä.  Hän uskossa vapautti minut menneisyydestä ja peloista. Minä romahdin polvilleni, jalat meni hyytelöksi. Ensimmäistä kertaa elämässäni, kun olen herpaantunut rukouspalvelussa. Jotain on tapahtunut! En ole ollut niin vahvatahtoinen kuin ennen. Minusta pulppusi iloa, mutta en uskaltanut joutua sen valtaan, ykskaks! Huomenna taas menen sinne. Armolahjani on kehittymässä. Sielun tilani säätelee sen toimivuutta. Olo on parempi, kunpa saisin rohkeutta Jumalalta!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Haluan sotia, haluan vahvat Jumalan aseet, haluan hyökätä vihollista päin Jumalan aseilla, häätää ne katoamaan ja hajottaa vihollisen perustukset. Autiota ei saa jäädä, vaan kaikki hajalle, jotta paha ei palaa sijoilleen, sillä ei ole rakennuksen palaakaan, johon se voisi piiloutua tai soluttautua. Hajotkoon minusta perustukset, jotka ei ole Jumalasta. Persoonani on ollut lapsuuden perustuksen tukema. Mutta romuttukoon tuo perustus, sillä paha tulee aina sinne piileksimään ja hallitsee tunteitani. Ei ole olemassa omaa perustusta. Haluan perustukseni kalliolle, haluan ikuiset perustukset, rakennelmat sisimpääni, jotka eivät koskaan raunioidu. Räjähtäköön maallinen perustus, sillä se on vihollisen maaperää!

Haluan uuden rakennuksen sisääni, joka on iankaikkinen. Siinä saa olla perustus rakkautta, kerros rauhaa, luottamusta, pari kerrosta rohkeutta, kerros iloa, epäitsekkyyttä, kerros kärsivällisyyttä, kerros toivoa, usko ym. sotaan tarvittavaa ikikiveä.  ja vanha autio talo romahtakoon, pois räjähtäköön pelko, viha, itsekkyys, turhamaisuus, himot, kaikki jumalattomat perustukset, sillä niistä ei ole hyötyä missään muodoissa enää! Ne haittaa jos niitä on, kun tulee vaikeaa, heti ne alkaa kerskaamaan olemassaolollaan. Niiden kuuluu kadota. Olen Pyhän Hengen luomus. Pois vanha raunio minusta. Nouskoon uusi temppeli loistoonsa ja kunniaansa. Siihen ei iske pahan palavat nuoletkaan.