Hyvä lukea kokonaan läpi, suosittelen!

http://www.jeesus-on-herra.com/tautettulaki.htm

Muutama lainaus kyseiseltä sivulta:

 

IRTI KIRKKO-VUODESTA

Harvat ehkä tietävät, että ns. kirkkovuosi on Raamatun ulkopuolinen systeemi. Emme löydä Raamatusta esim. adventtia, pyhäinmiestenpäivää, joulua, loppiaista, juhannusta, uutta vuotta, sunnuntailepopäivää, jne.. Emme myöskään löydä Uuden Liiton kristityille tarkoitettua kerran vuodessa toistuvaa helluntaita, tai edes pääsiäisjuhlaa, vaan helluntai ja pääsiäinen yms. on joka aikaista juhlatilaa sydämissämme.

SAPATIN TÄYTTYMYS

Jumala on antanut meitä varten viikkojärjestyksen ja siihen kuuluvan lepopäivän. Saamme vapaasti (laista vapautettuina) levätä työstämme lauantaisin. Siihen meillä on lupa Jumalalta. "Sapatti on ihmistä varten."  Sydämen lepotila syntien anteeksiantamuksen ihanuudessa ei meistä väisty levätessämme sapattina. Emme ole lakiliitossa sen tähden. Viikon seitsemäs päivä eli lauantai annettiin ihmisille levon päiväksi jo ennen lain antamista. Se annettiin luomistyön muistoksi. Sitä on siis hyvä edelleenkin kunnioittaa.

LAKI EI OLE  KADONNUT

Opetamme, ettei laista katoa yksikään kirjain. Emme mitätöi pienintäkään vanhan liiton opetusta. Julistamme Golgatalla täyttynyttä, sisällön saanutta Jumalan Sanaa, joka on täynnä armoa, laupeutta ja totuutta. Pysymme valmiiksi kehittyneessä alkuperäisessä kristinuskossa, siihen mitään lisäämättä tai siitä mitään pois ottamatta. Kaikki myöhemmin syntyneet opit ja uususkonnot, kuten roomalaiskatolinen kirkko, luterilainen kansankirkko yms. ovat väärennöksiä. Tämän vuoksi uskoon tulleilla ei tule olla yhteistoimintaa sellaisten kanssa.