-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

1Kor 6:9-10 Vai ettekö tiedä, että väärintekijät eivät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö [totuudesta]: eivät avioliiton ulkopuolisten suhteiden harjoittajat, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei vastakkaisen sukupuolen asuun pukeutujat eikä saman sukupuolen kanssa makaajat, ei ahneet eikä varkaat, ei juopottelijat, ei pilkkaajat eivätkä ryöstäjät saa periä Jumalan valtakuntaa.
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Tässä tuo kohta jossa mainitaan että ei ole soveliasta pukeutua vastakkaisen sukupuolen asuun, mitäpä ajatuksia se herättää teissä? Onko se miehelle samantekevää, kuinka nainen pukeutuu? Millaisena mies mieluiten näkee naisen pukeutuvan? Loukkaako joitakin miehiä, tai onko se sopimatonta, että nainen on on miehen lailla pukeutunut tai hiuksiltaan miesmallinen tai käyttäytyy raavaasti kuin mies?

Onko sellaisia miehiä jotka arvostaa aitoa naisellisuutta, joka tarkoittaa pidempiä hiuksia, hameita, ja vaatimattomuutta, siis sellaista, että on pehmeä käytöksinen, perinteinen ja mukava? Minua on Jumalan Henki paljon viime aikoina näissä asioissa kehittänyt ja vienyt eteenpäin. Kun paljon seurustelee Herran kanssa, niin on luonnollista, että ne aidot ja todelliset arvot, asettuvat paikoilleen. Ja Jumalan Henki pääsee vaikuttamaan omilla raikkailla näkemyksillä, sellaisen uskovan elämää. Jotta ne asiat tulee omaksutuiksi.

Osaako nainen, ajatella miehen näkökulmalla asioita? Minä en ainakaan voi helposti. Mutta Herra tuntee kaiken, ja myös ohjaa näissä asioissa. Kiitos ja kunnia olkoon Hänelle. On suoranainen helpotus kun saa olla yhtä Herran kanssa. Että asiat selkeytyy. Erittäin erittäin paljon on minulle tapauthunut viime aikoina asioita. En ole sama ihminen kuin viime kesänä. Ihmettelen sitä. Mutta näin voi muuttaa vaan ainoastaan Herra. Ylistys Hänelle.

Jumalan Sana on Jumalan Hengen vaikuttamaa. Paavalin opetukset ovat kyllä Jumalasta, ei vain sen ajan kulttuurista. Kun oikein on lähellä Jumalaa, nämä asiat tulee eteen. Itse huomaan kun vertailen itseä tänään ja meinä aikoina, valtavan kehityksen. Ja huomaan selvästi, mikä on ollut kulttuurista imagoa, ja mikä itsekästä. Ja tänä päivänä on paljon muuttunut minäkuva, sekä asiat jotka ennen oli epäoleellisia niistä on tullut nyt omaksuttuja. Ja se on kaunista ja mieluista niin on Jumalan naisen olla. Jumalan Sana myös sanoo että miehelle on kunniaksi lyhyet hiukset ja naiselle pitkät. Jumalan Henki vaikuttaa tietenkin että nämä asiat tulee omaksuttua pikku hiljaa. Ne mitkä ei ole Jumalan mielen mukaisia, ne alkaa vaivata.

En vielä uskalla kirjoittaa eräästä omaksumastani asiasta, joka on vielä täysin läpikäymättä. Ehkä syksyllä se on vahvistettua. Mutta sitä en ole koskaan kokenut tällä tavalla, ja sekin on todella erikoista. Omaksutut asia, eivät ole siis itse yritykseni tulos. Vaan ne on Jumalan aikaansaamia, ne vaan tulee eteen ja niihin taipuu. Se on helppoa. Kapina lähtee pois, ja siinä se.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
wwBible haku:
http://www.wwbible.net/php/biblesearch.php3
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=270148&start=190