Tässä Sid Rothin jaksossa kerrotaan “ns. ehtoollisen” merkityksestä:

http://www.tv7.fi/vod/player.html?file=yliluonnollista-111-n.MP4&dir=yliluonnollista

Voit myös kuunnella opetusvideoni, jolta kuulet samat perusteellisemmin ja muutakin:

osa 1: http://www.megaupload.com/?d=JTJ88HD0
osa 2: http://www.megaupload.com/?d=RPNJYXOW

(joissakin koneissa ei nämä toimi, pitää asentaa osia että toimii)

- yhteysateria on paras lääke koko ihmistä varten!!!
- jos sairastat, ota yhteysateria (”ehtoollinen”) päivittäin!!!
- yhteysateria pitää mielen ja ruumiin terveenä, jos otat sen vastaan pyhyydessä!!!
-jos otat yhteysaterian synnissä, niin se saattaa sinulle olemaan sairauksia!!!

Nautin yhteysaterian lähes aina yksin. Se riittää että minä, Taivaan Isä, Ruach Kodesh ja Jahshua olemme yhteydessä siinä hetkessä. Yksin nautittuna se on parempi kokemus, kuin jossakin isossa porukassa, jossa se menee rutiinilla ja tunteettomasti, ilman intiimiä läheisyyttä Jahshuaan.

Tärkein on läheisyys Häneen. Ei se, montako on yhdessä, ja antaako joku pastori tai pappi sitä. Jos rukoilla voi yksin, niin silloin voi nauttia yksin yhteysateriankin. Jos ei voi rukoilla, niin silloin on turha kuvitellakaan nauttivansa yhteysateriaa missään. Koska ilman rukousta se ei ole otollista.

Jos Paavali (Shaul) sanoo, että monet ovat nukkuneet pois ennen aikojaan tai sairastuneet koska ovat sopimattomasti ottaneet yhteysaterian / Liitonateria, niin eikö sen vastakohta ole siunaus, pitkä ikä ja terveys. Onhan Jahshuan veri pyhittävä ja ruumis parantava. Silloin se varmasti tehoaa. Olisi aika outoa jos se ei toimisi! Jos se ei toimi ja vaikuta, silloin ihmisellä on kyyninen suhde Häneen. tai sitten Hän nauttii sitä liian harvoin.

Yhteysaterian ottaminen tulisi olla normaali asia elämässä. Ihan päivittäinen asia. Jos sitä ottaa harvoin, niin siihen ei pääse edes sisälle, ja ottamaan vastaan sen siunauksia. Jos sinulla on sairaus, niin kai otat päivittäin lääkettä? Synti on sairaus, ja synnin tähden olisi välttämtöntä ottaa ennaltaehkäisevä ja puhdistava ateria päivittäin, itsensä suojaamiseksi. Harvoin nautittuna ei pääse kokemaan sen aterian siunauksia ja vaikutuksia.

Useat uskovat ovat ympäri maailmaa heränneet ja tajunneet jo että se on välttämätöntä nauttia päivittäin. Etenkin heidän, jotka ovat parantamistehtävissä, profeettoina, ja rukoilijoina. Koska heitä vastaan eniten hyökätään hengellisessä ja maaillisessa todellisuudessa. Siksi tarvitaan päivittäinen suoja.

Jos se on puppua, että ns. ehtoollisateria, ei sisältäisi ruumiin terveyttä, sielun ehtymistä, mielen eheytymistä, niin silloin se tarkoittaa sitä, että Messiaan sovitustyö on tehoton. Mutta ei se ole. Silloin se on tehoton, jos ihminen itse ei sisäistä sen tarkoitusta ja ota sitä vastaan itselleen. Ja myös silloin, jos sitä otetaan vain kerran kuukaudessa, koska siinä välissä on 30 vuorokautta, jolloin ei ole suojaa. Jos ihminen ei usko, niin hän ei saa siunauksiakaan - niin yksinkertaista se on vaan.

Minulle yhteyaterian ottaminen toisten uskovien kanssa, on erililaista kuin yksin. Yksin huomioni ei jakaudu ihmisiin, vaan pelkästään Jahshuaan. Muiden kanssa nautittuna, huomio jakautuu ihmisiin, koska he on enemmän läsnä kuin Jumala on. Se on silloin laimeampaa ja kontrolloidumpaa. Sanoisin että uskova tarvitsee sekä yhteisiä yhteysaterioita ja yksinäisiä. Kumpiakin! Ehdottomasti!