Mikäli olet uskova ihminen, joka kiroat tai halveksit toista uskovaa, niin saat itse sen toivotuksen itsesi päälle. Ja se on niin vain yksinkertaisesti, että jos vihaat solua, joka on samassa ruumiissa (Messiaassa), kuin sinäkin, niin se myrkky palautuu itsesi päälle. Itse olen kohdannut vihaa ja mitä kamalampaa halveksuntaa uskovien tahoilta, joten jos heillä menee huonosti, jollakin tasolla, se johtuu siitä pelkästään, että saavat niittää sitä mitä kylvävät. Ja Herra varjelee taas minut että mikään paha ei minua tuhoa.

Monet uskovat eivät vapaudu, moraalittomuudesta, tupakasta ja alkoholinkirouksesta, siksi koska eivät anna anteeksi ja ovat kamalan katkeria. Sitten he sairastuvat vielä syöpiin ja kaikenlaisiin tauteihin. Että jos sinulla on tapa juoruta pahaa ystävistäsi, niin varo mihin astut. Jos puhut pahaa ihmisistä, jotka ovat saarnaajia, rukoilijoita, evankelistoja, profeettoja tai muussa Jumalan valtakunnan työssä mukana, niin ole hyvin varovainen silloin tuomitsemasta sitä palvelijaa.
 
Jos teet sen, niin sinä et tule silloin tule merkitsemään mitään suurta Jumalalle, siten että sinä voisit olla Jumalan käytössä. Sillä mitä syytä sinulla on olla katkera toiselle uskovalle, tai sitten vihata häntä, siitä syystä mitä et vain käsitä, koska se ei ole sinulle auennut. Eikä se asia voi auetakaan, niinkauan kuin elät Jumalaa vastustaen. Ja todella vastustat Häntä silloin, kun asetut Hänen palvelijoitaan vastaan.
 
Jos et ole vähintään profeetta, et voi tulla Herran palvelijalle sanomaan tuomitsevaa Sanaa, sillä mitä sinä itse voit tietää toisesta ihmisestä? Vain Jumalan Henki tuntee ihmisen syvyydet, ja ilman profetian henkeä, kukaan ei voi tulla mainitsemaan tuomiota Jumalan kädestä. Älä siis lihassasi vastusta Jumalaa, ja Jumalan työtovereita, jotka elävät Hengen virassa. Omaksi parhaaksesi luovu siitä, muuten happanet ja tulet kokonaan käyttökelvottomaksi Jumalalle.
 
Huomaa että tälläinen asenne on penseän ihmisen luonteenpiirre. Edellisessä kirjoituksessa on tarkalleen kuvailtu tälläinen ihminen. Ja kuten Pyhässä Hengessä palava ihminen voi loputtoman paljon roihuta Herran tulta, niin penseäkin voi loputtoman paljon paatua, niin että hän tuhoutuu lopulta kokonaan. Jos sinussa on pieniäkään merkkejä penseydestä, niin käänny heti paikalla siitä tilasta pois ja lopeta se asia mikä on syntiä. Sillä penseyden ravintoa on katkeruus.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=365609&start=0