Tervetuloa Herra Jeshua Majesteetti vieraaksemme, olet sulhasemme ja ylkämme, sinua koroitamme ja ylistämme. Olet Kuninkaamme, Siionin Herra ja pasuunoiden huudattaja... sinulle Korkein ylivaltiaamme olkoon Ylistys - halleluja. Sinua koroitamme, oi Luoja kaikkivaltias, sinun on maat ja valtakunnat ja kansat. Kaikki kokoontukoot antamaan sinulle ja Karitsalle ylistyksensä, Oi, kiitos nouskoon ylimmäiselle istuimellesi, Luojalle lakeuksien.
     Olet ylistetty kautta aikain, iankaikkisesti Luojamme ja ihana Messiaamme - hoosianna.. hoosianna - tule Herra Jeshua, saavu keskuutemme ja poista meistä vääryytemme ja se että olemme laimin lyöneet totuutta / Sinua vastaan, emmekä ottaneet kaikkea sitä vastaan, mitä Sinä meille annat, ja että me viivyttelemme asioissa, jotka olet itse jo eteemme edeltä valmistanut. Sinulle Pyhin, kaikista korkein jalo Kuninkaamme, Israelin ja hallitusten Mestari, ylivaltiaamme ylistys ja Kunnia.
     Sinun eteesi kaikki maa ja tomu kumartakoot, kaikki polvet, jokainen istuin eteesi notkistukoot, olet Pyhä ja olet Siunattu, oi Ruhtinaamme. veisatkoon maa Sinun kiitostasi. Olkoot kaikki kansat Sinun edessäsi kuin vain tomua, jonka herätä eloon. Isä Pyhä, valista kasvosi Suomen maan ylle, Järisytä tämän maan perustuksia, Vavisuta maan yleviä ja niitä itserikkaita / rakkaita, jotka luulevat että he todella pyytävät Sinulta asioita, mutta he eivät tunne Sinua, eivätkä Sinun puoleesi käänny, vaan ovat Sinua vastaan. Ja siitä syystä Sinä olet heistä kasvosi kääntänyt pois. Oi, Isämme ja Kuninkaamme.
     Sinä romautat tämän maan hallitsijat polvilleen, Sinä ajat heidän asiansa alas.. Sinä ulosmittaat heidän omaisuutensa, Sinä muutat asiat, silloin kun ne ovat asettuneet Sinun tahtoasi vastaan. Etkä Sinä kauan viivytä tuloasi. Oi, rakas Messias Voideltu Kuninkaamme, ota tämä Liitto vastaan, ja pyhitä jokainen kuuleva korva, ja jokainen sydän joka astuu eteesi uskalluksella, ja nekin jotka pesemättömillä sydämillä, tulevat eteesi, hakemaan armoa ja pelastusta, oi, Herra heitäkin kosketa.
     Vieraile Isä seurakunnassasi, ota Isä nisusi ja kerää heidät Isä Sinun luoksesi, Oi, Isä vastaa meidän totuuden pyyntöihimme. Salli että me emme eksyisi koskaan totuudesta, vaan yhä enemmän me kuulemme ja uskoisimme Sinua, oi väkevä Kuninkaamme, olet Paimenemme. Halleluja.. ohh.. Jeshua... Siunattu arvollinen pyhittäjämme... olet ylistetty ja arvollinen ja me Sinun arvollisuudesta osalliset Sinussa.. oi, halleluja!. edit