Jumala oli kutsunut Johannes Kastajan syömään vain hunajaa ja heinäsirkkoja. Monet uskovat ja profeetat Jumala on kutsunut johonkin, epätavanomaisuuteen, mikä on harvinaista maailman edessä, ja käsittämätöntä. Monet naisjulistajat. mm. Kathryn Kuhlman, Maria Woodworth-Etter, Aimee Semple McPherson julistivat parantumiskokouksissa aina valkoisissa pitkissä leningeissä, heille Herra oli siitä erityisesti puhunut. Se on aika epätavallista normaali uskovasta. Benny Hinn myöskin julistaa valkoisessa puvussa. Minusta se on MAHTAVAA!!!

Ei siinä ole kyseessä muoti tai fanatismi, vaan se että ihminen esikuvallisesti pukeutuu valkoisiin, kuten taivaassa ollaan. Valkoinen väri edustaa puhtautta ja pyhitystä. Uskon kuuliaisuutta on myös kieltäytyä monista muistakin asioita, pyhityksen ja Jumalalle erottautumisen tähden. Vaikka se sitten tavallisesta tallaajasta tuntuu hölmöltä. Mutta sellainen kuuliaisuus on esikuvallista taivaallisesta. Monet ei uskovat jotka tuli noihin kokouksiin joissa nainen julisti valkoisissa, luulivat näkevänsä enkelin tai sitten he tunsivat itsensä niin saastaisiksi ja synnintuntoisiksi, nähdessään taivaallisen esikuvan julistamassa, taivaallisessa valkoisessa säädyllisessä esikuvallisessa muodossa.

Mutta ei se että joku kokouksessa on vain sitä, niin tulee sitä olla myös katukuvassa ja arjessakin. Koko aika tulee kirkastaa olemuksella ja käytöksellä Jumalaa ja taivaallisuutta. Ja nimenomaan tarkoitan tällä sitä että nainen pukeutukoon pitkiin hameisiin mieluiten ja jos saattaa niin pitäköön pitkiä hiuksia. Uskovan tulee olla erilainen kuin maailman ihminen, tulee erottautua maailmasta. Tulee käyttäytyä eri tavoin, pukeutua eri tavoin, seurustella eri porukoissa, puhua eri tavoin, lukea eri kirjoja, erottautua kokolailla maailman orjuudesta ja tavoista.

http://vuodatus.net/site/control/editblog?id=271384&start=0

Uskova edustaa Taivaan kansalaisuutta tässä maailmassa - sillä hän on Taivaan kansalainen! Kun maailma katsoo uskovia, mitä he näkevät ja kuulevat. Juoruja, eriseuroja, kiroilua, telkkarihuhuja, pankkilainoja, tiukkoja ja seksikkäitä vaatteita, avioeroja, uskottomuutta, avoliittoja, haureutta, tupakointia, alkoholismia, materialismia, rahan himoa... Eli missä on siis todelliset uskovat, jotka myös erottuu selkeästi maailmasta ????!!!! Vain seurakunnasssako tämä todellisuus ilmenee. Ja arjessa se jää sivuun.

Lisään vielä sen asian, että Jumala on käyttänyt palvelijoitansa, siten että heillä on omaksuttua tietoa, Jumalan näkökulmasta, ja se on saanut minut Jumalan edessä pohtimaan asioita. Kun Jumala lähettää näitä ihmisiä, joilla on jotakin, mikä itseltä puuttuu tai josta en ole tietoinen, niin se on Jumalan johdatus. Monta tämänkaltaista johdatusta olen kokenut. Ja yleensä nämä palvelijat täyttävät tehtävänsä ja jatkavat matkaansa. On vain siitä kyse, että hyödynnänkö minä sen tiedon, mikä heillä on omaksuttuna, vai enkö halua sitä koetella.

Olenko silloin kyllin nöyrä, koettelemaan asiaa, ja näkemään sen tosiasian, että tuolla palvelijalla on tuollainen näkökulma Jumalan Sanasta ja se toimii hänellä, ja se on ilo. Eikä se ole perusteetonta. Kun Jumala lähettää Sanansa jonkun kautta, se täytyy tietenkin Pyhässä Hengessä ja Sanassa tutkia, ja jos se on selkeästi ja moraalisesti Jumalan tahto, niin seuraava askel on sen asian omaksuminen, eli Sanan lihaksi tuleminen.

Mutta moni ei suhtaudu tällä tavalla uusiin näköaloihin, vaan kritisoi ja vähättelee. Ja niin nämä asiat siirtyvät ja siirtyvät. Kuitenkin Jumala aina kysyy: "Tahdotko sinä?" Mutta on niin helppo kuitata, en tahdo, sillä minulla on vain oma näkökulma asioista, ja en voi ottaa uutta vastaan, sillä minulta puuttuu Jumalan näkökulma ja nöyryys että Jumalan näkökulman voisin havaita. Eikö voisi myös ajatella niin että Jumala käyttää minuakin. Koska minulla on omaksuttua tietoa, Jumalan näkökulmasta, niin eikö se ole hyödyllistä tutkittavaksi Pyhässä Hengessä, ei ihmisnäkökulmassa.

Tänään ajattelin niitä asioita, mitä olen omaksunut, ja niitä on paljon, ei yhtä asiaa, vaan useita. Yhdeltä Herran palvelijalta olen saanut jotakin, toiselta toista, kolmannelta muuta. Ja ne kaikki on tulleet lihaksi minussa tai jotain saattaa olla vielä koetusvaiheessa. Mutta vielä on lisää opittavana. Ei ihmisviisautta, ei omaa logiikkaa, ei teologiaa. Vaan lisää asioita Jumalan tahdosta ja siitä kuinka vielä enemmän voi olla Hänen kaltaisensa.

Ajattele - olet rukoillut Jumalaa johdattamaan sinua, puhumaan sinulle, kasvattamaan sinua. Mutta Hän lähettää palvelijoita eteesi. Voit päättää, missä näköalassa tutkit asiaa. Jos et tutki Hengellisesti, vaan teologisesti, sinä torjut sen asian. Voit toki hiaman aikaa sitä kokeilla toteuttaa, mutta silloin se ei toimi ja epäonnistut, koska se ei ole päässyt sydämen maaperään juurtumaan. Toisin sanoan, sitä asiaa täytyy vaalia omaten sitä intohimoisesti, sillä silloin se on Pyhässä Hengessä sulautunut sinuun.

Mitä jos sivuutat sen asian, minkä Jumala on tuonut eteesi, et huolikaan sitä, torjut sen. Sanot fraasimaisesti; "kaikki on luvallista". Mutta vaikka Pyhässä Sanassa mainitaan että kaikki on luvallista, niin kuitenkaan ei kaikki ole hyödyllistä. Moni luvallinen asia, on jopa hidaste ja este Jumalan ja sinun tiellä, jos haluat päästä tavanomaista pidemmälle Hänen tuntemisessaan ja Hänen tahtonsa toteuttamisessa. Eikö jos torjut sen, eikö se ole jo halveksuntaa? -tietenkin täytyy silloin ajatella, mikä on mielentilasi kun niin toimit, ennenkuin torjumista voi nimittää halveksumiseksi.

Uskovan mielentilalla on paljon merkitystä. Jos uskovalla on Hengen mieli, hän mielellään noudattaa Herran tahtoa, ja tutkii asiat rukoillen, kärsivällisesti, itsekseen. Kun joku uusi näköala on edessä, niin silloin tutustut siihen salassa, Herran edessä. Jos sinä siitä puhut muille, he nyhtävät sen, mitätöivät sen ja näin mahdollisuus ottaa vastaan uusi ilmoitus menee ohitse. Asioita ei tutkita ihmismielessä, toisten näkökulmilla, pelkällä teologialla - vaan Pyhässä Hengessä ja Jumalan Sanassa, rukouskammiossa ja mietinnässä Herran edessä.

Mitä jos minä olisin mennyt seurakuntaan ja kertonut heti asian, joka olisi kiinnostanut minua, ja ehkä uuttakin monille. Kaikki olisivat sanoneet oman mielipiteensä. Lopulta Jumala olisi kutistunut, kaikkien mielipiteiden alle ja niin minä olisin sivuuttanut Hänen ojennuksensa ja tullut ihmisten näköalojen orjaksi ja toteuttajaksi. Kun minä olin tullut uskoon, minulla oli hengessä tanssimisen armoitus, mutta kerroin siitä visiosta kunnioittamalleni uskovalle, ja hän jyrkästi tuomitsi sen sielullisuuden synniksi (haureudeksi). Ja näin en seuraavaan kymmeneen vuoteen ilmaissut kehollisesti Jumalan palvontaa.

Tänään kuulin Sanan profeetasta, joka oli toimittanut Herran asian, mutta kuningas halusi kiittää häntä siitä palkaksi ja kutsui profeetan syömään. Profeetta kieltäytyi sitä, koska Herra oli suoraan kieltänyt Häntä. Sitten tuli valehtelijat, jotka sanoivat että Herra oli heille taas puhunut, että se onkin luvallista. Profeetta uskoi siihen, mitä ihmiset sanoivat, eikä siihen suoraan Jumalan ilmoitukseen ja kuoli paluumatkalla uskottomuuden takia.

Näin ollen kaikki on luvallista, mutta Jumala haluaa kuuliaisuutta. Kuuliaisuutta Hänelle, ei ihmisille ja sellaisillekaan, jotka tietämättömästi inttävät, että kaikki on luvallista.  Kun Jumala on jostakin irroittanut ja siitä on tullut liha, niin mikäli ihminen tulee jostakin syystä, poikenneeksi pois siitä vapaudesta, siksi kun joku manipuloi ja sanoo, kaiken olevan luvallista, niin tämä ihminen on silloin rikkonut luottamussuhteensa Herraan ja asettanut ihmisnäkökulman Herran näkökulman sijalle.Tulisi siksi ainoastaan olla Pyhän Hengen manipuloima ja välttää kaikkea muuta manipulaatiota.

Moni sanoo; ei sinun tarvitse puhua tuollaisia asioita, ei ne minulle kuulu, ei Jumala vaadi ja ole noin kirjoittanut. Mutta Sana sanoo, että jokainen Jumalan Sana on hyödyllinen opetukseksi ja nuhteeksi. Kirjoitin tässä jo siitä, että Jumalan ilmestyksen Hänen tosiasioistaan täytyy tulla lihaksi Pyhässä Hengessä. Ja kun näin tapahtuu, se on hyödyllistä opetettavaksi ja nuhteeksi. Joka kuulee nämä Sanat ja tekee niiden mukaan, on verrattava ymmärtäväiseen palvelijaan. Ja kaikki se ilmestystieto mikä on Jumalasta, on aina arvollista esilletuotavaksi. Jumala ei edusta mitään muuta kuin arvollisuutta, ja mikään Hänen vaikuttama teko ja asia ei ole sivuuttamisen arvoista.